Dessert - Tussendoortjes

 

Iedereen is bijna fan van ijs, iedereen kan je hiermee gelukkig maken. Met vers ijs scoor je altijd mee dus deel ik hier een iets minder gezond recept maar hey het is ok he als je er van geniet. Wie weet heb je alles in huis en kan je er al mee starten.

Een recept waar je geen oven voor nodig hebt, enkel maar een koelkast. Klinkt als een geschenk uit de hemel op warme dagen, want iets uit de koelkast smaakt ook frisser. Laat staan die toets van limoen die subtiel aanwezig is. Een platte kaastaart die zijn naam volledig waard is, heerlijk - verfrissend - met fruit en een heerlijke koekjesbodem....

Samen koekjes bakken is voor de kids het ultieme moment om te helpen in de keuken. Graag helpen ze met kneden, mengen, vormen en het proeven hoort er meer dan zeker ook bij.

Iedereen kent wel eens het moment dat je te veel oud brood in huis hebt, nu hebben wij dieren maar toch probeer ik altijd nog iets te doen hiermee. Broodkorstjes is vaak wat we hiermee maken maar ook deze topper maak ik heel graag. Voordeel heel makkelijk, eindeloze variatie en deze versie is iets gezonder en toch zoet.

Gebakjes zijn altijd een succes bij de kids, gezondere gebakjes hebben altijd nog meer succes bij de mama's. Dus een recept van een heerlijke gezondere muffin met appel en kaneel is meer dan welkom bij de start van het nieuwe schooljaar.

Naar school gaan , het komt er stilletjes weer aan voor de kinderen en ook voor ons als ouders komt het ritme terug. Als ouder wil je het beste voor de kinderen dus krijgen ze ook lekkere gezonde dingen mee. Deze muffins zijn ideaal om eens het 'ongezondere' koekje te vervangen of gewoon als vieruurtje na een dagje school als beloning. ...

Taarten maken is niet mijn grote talent. Maar een taart zoals deze is zo eenvoudig maar ogh zo zo lekker! De zalige geur van kaneel - honing en sinaasappel vullen het huis en doen je verlangen tot wanneer de taart klaar is.

Droom jij ook van snel gezond koken als vieruurtje - ontbijt?

Een gezond ijsje en snel klaar met slechts 2 ingrediënten? Niet verder zoeken hier kan je zo een recept vinden.