Drankjes - soep

 

Wij zijn hier fan van de Aziatische keuken deze soep maken wij hier heel veel en is eigenlijk zo zo makkelijk. Je kan er makkelijk vis - schaaldieren of vlees aan toevoegen zelf noedels of rijst maken deze soep alleen maar beter.

Wortelsoep

02-03-2020

Niets zo lekker met dit weer , niets die zo opwarmt na een dagje buiten dan een kommetje heerlijke soep. Deze soep is zo eenvoudig maar zo zo lekker en vooral kidsproof.

In een gezond leefpatroon drinken we vooral water en ongezoete dranken maar bij een feest kan en mag wel eens een extra een glaasje. Nu is de maand februari al enkele jaren de maand van Tournée Minérale, een maandje eens geen alcohol drinken. Een maandje eens alternatieven proberen.

De dagen zijn donkerder , kouder en alle warmte extra kunnen we heel goed gebruiken vanaf nu. Dus haal maar boven de thee, dekentjes of een kommetje verse dampende soep... Dit recept is eenvoudig maar kan je heel snel omtoveren tot iets heel feestelijk. Dus scoor je zeker bij iedereen.

Soep, je maakt het volledig naar wat jij wil. Wat je misschien net op dit moment in je koelkast hebt of gewoon waar je mee scoort voor het gezin. Deze soep scoor je mee, voor het gezin of bezoek en met een beetje extra is deze perfect voor op de feesttafel.

De herfst is echt wel in het land nu, niets leuker dan heerlijke gerechten maken en uren vertoeven in de keuken. Omgeven worden door heerlijke geuren en zoeken naar nieuwe recepten voor jullie.

In de morgen kan je alle extra energie gebruiken. Naast het zwarte goud kan je ook snel zelf een sap maken. We gaan meestal voor zoet maar waarom eens niet fris pittig?

Valentijn of niet, roze drankjes scoren altijd goed bij een meisje. Dus ging Wolraad voor Valentijn aan de slag.