Drankjes - soep

 

De dagen zijn donkerder , kouder en alle warmte extra kunnen we heel goed gebruiken vanaf nu. Dus haal maar boven de thee, dekentjes of een kommetje verse dampende soep... Dit recept is eenvoudig maar kan je heel snel omtoveren tot iets heel feestelijk. Dus scoor je zeker bij iedereen.

Soep, je maakt het volledig naar wat jij wil. Wat je misschien net op dit moment in je koelkast hebt of gewoon waar je mee scoort voor het gezin. Deze soep scoor je mee, voor het gezin of bezoek en met een beetje extra is deze perfect voor op de feesttafel.

De herfst is echt wel in het land nu, niets leuker dan heerlijke gerechten maken en uren vertoeven in de keuken. Omgeven worden door heerlijke geuren en zoeken naar nieuwe recepten voor jullie.

In de morgen kan je alle extra energie gebruiken. Naast het zwarte goud kan je ook snel zelf een sap maken. We gaan meestal voor zoet maar waarom eens niet fris pittig?

Valentijn of niet, roze drankjes scoren altijd goed bij een meisje. Dus ging Wolraad voor Valentijn aan de slag.

Kinderen zijn dol op soep, kinderen zijn zot van bloemkool en kinderen zijn gek van venkel. Dus deze 3 samen is toch prachtig?

Wie winter zegt, zegt ook ziek zijn of toch meer kans op een verkoudheid - hoest....