12 minuten schotel vol liefde en smaken

23-06-2020

12 minuten nadat de telefoon ging dat manlief kwam eten stond dit klaar op tafel. Iets van timing maar ook vooral honger. Geloof me dit was heel snel leeg , tot op de bodem van de pan en de afwas , dit was tegen dat we aan tafel gingen enkel nog deze pan. Dit maakt mij ook gelukkig. 

Benodigdheden ( voor 4 personen ) 

volkoren pasta, Courgette geel en groen , handvol kerstomaten, 1 potje pomo & legumi of je kan ook concentraat gebruiken , 20 scampi's ( kies je zelf , kip kan ook of gewoon vegetarisch) , 15 blaadjes basilicum, zwarte peper en zout , parmezaan 

Bereidingswijze

Kook de pasta gaar. Was en versnijd de groenten, courgette mag je de schil aanhouden dit zorgt voor extra smaak, goede stoffen en kleur. Daarna stoof je de courgette aan in een weinig olijfolie of margarine, Vul aan met de pomo en legumi en roer goed verder, bak hierna de scampi's in deze pan. 

Giet ondertussen de spaghetti af en meng dit onder het geheel, werk af met snippers basilicum, gehalveerde tomaatjes en zwarte peper van de molen en beetje zout. Dien op met en beetje parmezaan erbij. 

Geloof me dit uittypen was bijna evenveel tijd of het maken zelf van deze topper.