Aardappel pasta ovenschotel

03-07-2022

Een onepotmeal met tomaat en spek, allemaal woorden die samen 1 prachtig geheel vormen. Geloof me dit gerecht is scoren bij je thuis en bij bezoek. Eenvoud die smaakt 

Benodigdheden 

6 aardappelen ( zachtkokend) 

250 g spek in reepjes 

1 kopje erwtjes 

1 ui 

2 teentjes look 

1 fles passata rustica 

optioneel enkele takjes rozemarijn 


Bereidingswijze

Kook de aardappelschijfjes halfzacht in licht gezouten water. Giet deze af en laat ze kort afkoelen. Bak ondertussen heel kort de ui - look en spekjes samen in dezelfde pan als de aardappelen. 

Meng nu alles in een ovenschotel en zet voor 20 min in de oven van 180°C. Een takje rozemarijn zorgt voor het extra beetje smaak in het gerecht. 

Serveer de schotel in het midden van de tafel en kijk maar eens even heel goed rond in de keuken, de keuken zal helemaal opgeruimd zijn tegen je deze schotel op tafel tovert ( opgeruimd van dit gerecht in ieder geval ;) ) 

De liefde van eenvoud, daar draait het verhaal om bij Elvea, daar gaat het #centopercentonaturale verhaal over. Eenvoud siert en smaakt altijd. #elveamoments

Dit gerecht is een samenwerking met Elvea ( Advertentie )