Koken met kids 

03-01-2019

Een leuk kinderfeestje? kan hier vanaf nu 

Een namiddag in de vakantie leren koken? 

EERSTVOLGENDE  DATUM  KOKEN MET HET SEIZOEN. 

Voor kinderen vanaf 2 de kleuterklas. 

Koken met kids 


Koken volgens het seizoen 

Deze kookles gaat 1 keer per 2 maanden door en hier maken we iets zoet of  hartig typisch voor het seizoen en een bijhorend gezond drankje. We genieten van onze creatie en nemen ook iets mee naar huis in een zelf versierde verpakking. 

Eerstvolgende datum: van 2 u tot 4 u ( thema Pasen) 

Voor kleuters en kinderen vanaf de 2de kleuterklas, max 8 kinderen, duur workshop 2u met een pauze ( met een gezond drankje en een gezonde traktatie. )

€15

Koekjes maken en versieren 

We mengen, kneden , rollen en maken zelf onze koekjes. Na het afkoelen gaan we ze versieren. We nemen ze mee naar huis in een leuke verpakking. 

 Voor kleuters en kinderen vanaf de 2de kleuterklas, max 8 kinderen, duur workshop 1.5u met een pauze ( met een gezond drankje en een gezonde traktatie. ) 

€15

Mijn bakkerij 

We maken er hier een echte bakkerij van, met schortjes en koksmutsen op gaan we ons uitleven in de bakkerij. We maken verschillende gebakjes en nemen ook iets mee naar huis. 

Voor kleuters en kinderen vanaf de 2de kleuterklas, max 8 kinderen, duur workshop 1.5u met een korte pauze ( met een gezond drankje en een gezonde traktatie. ) 


€15