Broodpuddingmuffin met iets minder suiker
Iedereen kent wel eens het moment dat je te veel oud brood in huis hebt, nu hebben wij dieren maar toch probeer ik altijd nog iets te doen hiermee. Broodkorstjes is vaak wat we hiermee maken maar ook deze topper maak ik heel graag. Voordeel heel makkelijk, eindeloze variatie en deze versie is iets gezonder en toch zoet.

Benodigdheden:
250 g oud brood, 2 snedes peperkoek, 600 ml amandelmelk, 1 ei, 50 g kokosbloesemsuiker
Bereidingswijze:
Verwarm de amandelmelk en giet dit over het brood en peperkoek. ( kids doen niet liever dan dit in kleine stukjes te scheuren ) , laat dit 30 min staan en meng met het ei en de kokosbloesemsuiker.
Giet dit in de muffinvormen en zet voor 25 min in een oven van 200° Celsius.
Laat afkoelen en geniet van deze heerljike topper en de broodmand met veel minder oud brood.