Cadeaubon Brugge zoveel mogelijkheden in 1 enkele stadsbon

15-12-2019

De tijd van geschenkjes geven komt er weer aan, voor veel mensen weet je direct wat je kan geven, anderen geven heel duidelijke tips en voor nog andere blijft het een zoektocht... Wij kregen de kans om de stadsbon te testen .Een bon die je kiest voor een bepaalde stad en daar kan je dan voor een vooraf bepaald bedrag naar hartelust gaan shoppen - eten of een  museum bezoeken... klinkt toch meer dan zalig he. 


Voor ik vertrok, downloaded ik de app van stadsbon en selecteerde ik al Brugge, hoe makkelijk kan een app zijn. Onmiddellijk zie ik de stadskaart met alle handelaars die meedoen aan deze stadsbon. Ik kan al onmiddellijk mijn favorieten gaan uitzoeken of nader zoeken wat welke winkel verkoopt. Shoppen komt zo nog makkelijker. Door een voorselectie op bijvoorbeeld restaurants en bars zie ik onmiddellijk waar ik even een pauze kan nemen om te eten en zo is mijn parcour heel snel opgesteld. Ik weet waar ik mijn bon wil aan spenderen en het shoppen kan dus starten. Ideaal noem ik dit. 

Hoe makkelijk kan je stappen doorheen de winkelstraten en op de app zien waar jij bent ten opzichte van de winkels. Hoe handig voor als je nieuwe plaatsen wil ontdekken. S

Extra is ook dat bij iedere winkel - museum of restaurant deze sticker ook zichtbaar is .. dus je kan ook zonder de app deze bon heel makkelijk gebruiken. 

Mijn eerste stop was bij de boekenhandel, zalig genieten van de geur van boeken en zoeken naar nieuwe parels... daarna gewoon snel betalen met de bon en op naar de andere winkels waar ik met deze bon kan betalen. 


Hierna ging ik naar , hoe kan het ook anders een kookwinkel en kon ik naar hartelust shoppen en genieten. Ik vond terug pareltjes die ik al heel lang wou hebben en kon zelf een kerstkado vinden voor mijn papa. 

Terug betalen met de bon en beseffen dat je het geluk hebt dat je nog net genoeg hebt voor een koffie te gaan drinken met de bon.. Of mijn cadeaubon Brugge dus een succes was, helemaal... 

Voordelen van deze bon

- de persoon kan volledig zelf kiezen waar hij of zijn zijn bon gebruikt .. de lijst is immens en zo gevarieerd ... 

- telkens schrijft de winkelier de restwaarde op dus je moet zelf niet te tellen en berekenen. 

- is nieuwe adresjes leren kennen in de stad naar keuze 

- is een jaar geldig 

Ik denk dat wij in de toekomst dit zeker nog zullen geven aan mensen, er zijn altijd mensen waar cadeaus kiezen niet zo makkelijk is denk aan een jubileumfeestje of feest van een collega. Het is dus echt wel scoren zonder dat jij de keuze moet maken van welke winkel of restaurant. 

Meer info kan je vinden via :        https://cadeaubonbrugge.be 

Shops en alle handelaars : https://cadeaubonbrugge.be/handelaars