Cadeubon Brugge : altijd scoren voor iedereen

22-12-2020

Dat dit jaar de feestdagen anders zullen zijn of de andere dat is zeker nu is ook de zoektocht naar geschenkjes niet meer zoals we kennen. Gezellig op zoek gaan naar... is nu eerder zo snel mogelijk alles halen. Maar wat willen die mensen dan precies krijgen?


 Sinds ik de cadeaubon Brugge ken weet ik zowat het antwoord ( er zijn nog meer steden dan Brugge dus geen zorg ) In tijdsnood of wil je veilig afleveren, je kan de bon online bestellen .. 

In deze vreemde tijden zijn dingen als dit altijd welkom en geloof me volgend jaar geef je de bon terug persoonlijk af of mag je wel mee om deze te gaan spenderen als je geluk hebt. 

Je kiest het bedrag en de persoon kan op pad, met de app doorheen de stad en je ziet waar je wat kan doen met deze bon. Van een b&b tot een restaurant, een winkel met geschenkjes tot een klassieke waarde van een boekenhandel. Van een toeristische plek tot huishoud aankopen in een winkel. Eindeloos is de lijst waar je deze bon kan besteden. Zo weet je gewoon dat deze bon een succes zal zijn, de persoon kiest zelf wat hij ermee wil doen . Mijn zorg om een geschenk te geven aan iemand van Brugge is alvast weg want hoeveel 'lievelingswinkels ' staan er wel niet op de lijst. Het was een leuk moment in deze kille tijd en ik koos mooie dingen voor mezelf en weet je ik mag 3 bonnen van 50 euro weggeven om te besteden in Brugge. ( zie voorwaarden op Instagram )

https://cadeaubonbrugge.be 

wie doet er allemaal mee met deze Super stadsbon : https://cadeaubonbrugge.be/handelaars