Culin' air met Foodbag

01-12-2020

Iets vieren hangt in onze cultuur samen met samen zijn en eten. Gezellige momenten om te koesteren met smaken die ons betoveren en verhalen die ons eeuwig bij zullen blijven.
Dit jaar zal het diner met bubbels echt wel dubbele bubbel zijn. Niet alleen drinken we deze gouden sprankelende drank maar zullen we ook met een klein beperkt daarom niet minder gezellige groep gaan vieren, gaan genieten, gaan herinneringen maken voor eeuwig.

Niks die op zo een moment meer stress bezorgt aan de gastvrouw dan het moment dat ze moet hapjes voorbereiden die ze zag in een Culinair boekje of bij een top kok op tv. Niks die de gastvrouw mee zorgen geeft dan de gaarheid van het vlees?

Genieten is genieten, zonder stress maar wel met lekker eten. Afhaal is een optie maar is het gezelligste niet net zelf gemaakt eten op tafel toveren, waar je huis vol van de geuren is en de ogen op tafel fonkelen als je komt met een schotel uit de keuken.

Ik weet hiervoor de ultieme tip dit jaar, Foodbag wil jou helpen om een memorabele avond te bezorgen aan je gasten en een rustig moment aan jezelf. Waarin genieten centraal staat met je bubbel en de bubbels.

Foodbag levert alles aan huis, jij volgt het stappenplan van wat je wanneer moet maken en voert uit, op voorhand - lang op voorhand misschien of a la minute en geloof me. Deze recepten kan iedereen. Een prachtig soepje afwerken of die appeltjes bakken. Jij zal schitteren van aperitief tot bij het dessert met al je creaties, jij zal genieten en vooral in de tijd van warmte - gezelligheid steun je met dit alles nog eens een overstijgend iets.

Culin ' air staat niet alleen om het heerlijke eten, het staat ook om die extra adem , die extra steun die je de vereniging voor Muco zal geven in deze tijd van Kerst.

Per pakket gaat er 10 euro naar hun organisatie, een extra adem voor hen om iedereen met muco ' een zo normaal leven mogelijk te gunnen '. Gaande van een nieuwe fiets, betaalbare behandelingen, steun bij medische keuzes of iets extra om toch ergens adem te krijgen in deze aandoening. Om het leven met muco ondanks alles iets positief te schenken, toch een moment met extra adem, extra genieten.

Muco heeft die adem nodig, in deze kille bizarre tijden ervaren mensen wereldwijd wat geïsoleerd leven is. Kinderen , volwassenen met muco ervaren dit 24/7 . Iedere infectie is eentje te veel , is stappen achteruit in hun tocht. Zij gaan deze strijd iedere dag bitter aan en leven als een atleet om het beste uit hun lichaam te halen, het best mogelijke en blijven ervoor gaan. Geen dag vakantie of bouwverlof, zij werken iedere dag aan hun ' adem doorheen de dag '. 

Wij hebben alvast al mogen genieten van de Culin'air box van foodbag, het was zalig koken als alles al bedacht is door iemand, alles in 1 grote doos zit om je feest te doen slagen. De blikken op tafel spraken boekdelen, de stilte tijdens het eten waren een bewijs van het lekker het was en dat warme gevoel in ons hart.. dat gaat naar muco. Voor hen, voor hen allemaal , voor die extra adem in hun dag.

Meer informatie kan je vinden op https://www.foodbag.be/nl/2020-feestmenu