De Baby Born Scooter

26-12-2018

Wat was ik 3 jaar geleden trots dat ik een dochter kreeg. Mooie meisjeskleren, doorgeven van al mijn passies en ook het spelen met poppen. Ik was als kind een echte poppenmama, uren speelde ik met poppen...  Dus een dochter hebben zoals Madeleine die heel graag speelt met poppen? Zalig. 


Het pakket

Het openen van de doos was zowel voor haar als voor mij een echt moment van wauw wauw wauw. Wat zijn poppen mooi geworden, wat kunnen ze nog meer of vroeger .... De fonkeling in haar ogen was zo uniek en zo mooi, een pop en een scooter mama. De pop gaat werkelijk overal mee en ging al meermaals in bad, kreeg al alle nieuwe kleren aan en heeft al heel veel races gedaan door het  huis, inderdaad een race. Want dit doet de scooter echt wel. 

De eerste kennismaking 

Ik dacht op voorhand dat de scooter gemoedelijk en basic ging rijden door huis. Niets is minder waar, de scooter vliegt door het huis. Het was wennen voor prinses om dit te besturen en eerlijk voor mij ook. Ik ben dan ook een echte leek in  het besturen van speelgoed dus dit is misschien de reden. Maar de 2 mannen in huis waren heel snel weg met dit  en leerden ons de kneepjes van het vak . Dank u mannen!

Ondertussen heeft de scooter al op straat, in de tuin, op het terras en het hele huis gezien. De pop gaat met de juiste kledij mee en Madeleine giert het uit van plezier. 

Onze mening 

Of wij tevreden zijn met de pop en scooter? Meer dan ja, nooit gedacht dat de accessoires van de pop zo leuk kunnen zijn en de creativiteit en het de fantasie van een kind zo kunnen verruimen. 

De scooter is al transportmiddel geweest voor heel veel in huis.  Hoe hilarisch het ook was .Madeleine genoot van de pop met  scooter als koerier en broerlief was blij dat zijn stuk fruit via de scooter kwam. Missie meer dan geslaagd. 

Ook de vriendinnetjes van Madeleine en de nichtjes zijn al fan dus het is echt wel voor groot en klein dat je hiermee scoort. Enkel het sturen in de bochten moet prinsesje nog aan werken want de pop vloog al enkele keren letterlijk en figuurlijk uit de bocht. 


Meer info over deze scooter en pop via onderstaande link 

https://www.baby-born.com/nl/baby-born/producten/accessoires/?tx_zapfproducts_pi1%5Bpn%5D=824771&cHash=8ab0fc1735ee7c1f14ceecc7485526e6

Kijk zeker eens naar onderstaand filmpje over de scooter en geniet mee van de scooter ;) 

https://www.youtube.com/watch?v=QuEkSsahz34