De soupmaker

27-11-2018

Ik heb zo een lijstje van apparaten waar ik van droom, voor spaar of gewoon op het lijstje zet voor cadeautjestijd. Herkenbaar bij velen denk ik? 

Waarom ik de soupmaker wou 

Nu stond de soupmaker al een hele tijd op mijn lijstje. Waarom zou je denken, jij kookt toch graag, je hebt veel tijd .... en zo kan ik nog heel van jullie gedachten noteren. Maar nu ben ik iemand die niet graag 3 dagen dezelfde soep eet omdat ik een pot van 5 l heb, ik vries ze dan vaak in maar waarom niet iedere dag mijn portie soep maken en altijd een reserve hebben voor in noodgevallen in de diepvries. Klinkt toch super?  

Werking 

Met deze soupmaker kan je tot 1.6 l soep maken in deze kan, er zijn verschillende volumes beschikbaar dus als je niet genoeg hebt aan 1.6 l soep is er ook een apparaat die jullie gezin kan helpen. Hoe het precies werkt? Heel simpel, je brengt al je groenten in grove stukken in de soupmaker, je bouillon en water en klaar is kees. Dit is voor een gebonden gepureerde soep, je kan ook een soep maken met ' brokjes ' maar dan moet je de groentjes wel kleiner snijden en een ander programma kiezen of al je werk is overbodig geweest. 

Na het instellen van het toestel, duurt 2 seconden hoor je al heel snel het apparaat werken, de kids staan te kijken en dit voor de volle 20 minuten. Inderdaad je leest het heel goed, 20 minuten en daarna is alles klaar. Warme, bijna kokende fijne soep volledig zoals jij het wou.  

De kinderen kunnen bijna niet wachten tot de soep klaar is om te drinken, want die tovermachine maakt snel soep he mama. 

Vanaf nu maken zij de soep denk ik, ze snijden sowieso al de groenten en de ' rest ' zal ik en deze soupmaker wel doen. 

Blijven gebruiken of in de kast? 

Wij zullen vanaf nu iedere dag onze verse soep drinken en proberen wat er allemaal mogelijk is want je kan deze soupmaker nog voor veel meer gebruiken ook, dus wij zijn alvast heel benieuwd...

Blijf kijken naar onze verhalen en zie hoe wij het het verder doen met onze soupmaker en misschien staat deze ook weldra op jullie lijstje voor kerst.