Dhondt - Leef Mooi en de Ovenschotel van Serax van Pascalle Naessens

13-04-2019

Wie in West - Vlaanderen en zelf Oost-Vlaanderen woont ken hoogst waarschijnlijk Dhondt, de winkel voor iedereen die graag kookt, graag een mooie tafelschikking of zelf tafel wil of graag originele geschenken wil geven. Of gewoon al het wandelen door de winkel en keer op keer verliefd worden op iets prachtig in de winkel. 

Ze organiseren vaak meer dan leerrijke workshops, het is dus meer dan  de moeite waard om te volgen of eens een bezoekje te brengen. Hun winkel ( overigens een familiebedrijf)  is prachtig, vol nieuwe ideeën maar ook de klassieke waarden die je nodig hebt in een keuken of huis. 

De agenda van de  workshops :

https://www.dhondt.be/nl/workshops/aanbod 

De ovenschotel van Serax

Nu kreeg ik de kans om van Dhondt een ovenschotel te testen. Niet zomaar de klassieke ovenschotel maar de ovenschotel van Pascalle Naessens die je zowel kan gebruiken in de oven als op het kookvuur. Ideaal als je een gebraad wil maken en daarna laten garen in de oven. Alles van Serax krijgt bij ons thuis altijd een ere - plaats, van design altijd meer dan mooi en heel handig in gebruik. Dhondt heeft dan ook altijd een heel gevarieerde keuze van Serax maar ook van heel veel andere toppers van merken. 

De ovenschotel hebben wij ondertussen al enkele keren getest. Voor het bakken van vlees en garen in de oven met een marinade, een klassieke ovenschotel maar ook het kidsproof vegi gerecht die je hier kan nalezen. 

https://www.mamasgezondetips.be/l/kidsproof-italiaanse-vegetarische-ovenschotel/ 

Hij is heel makkelijk in gebruik en helemaal niet zo zwaar of andere ovenschotels soms. Hij is heel makkelijk in het reinigen dus ook wel een meerwaarde bij een ovenschotel, want niemand is fan van krabben en schuren na de maaltijd. 

Het design is gewoon zoals we van Serax gewoon zijn prachtig. Het past bijna bij ieder gerecht, niet dat dit zo belangrijk is, alhoewel. 

Ons idee van deze ovenschotel

Ben je dus op zoek naar een ovenschotel die echt wel meer is dan de klassieke glazen varianten dan kan deze hieraan zeker tippen. Denk aan het bbq seizoen die eraan komt, ideaal met deze schotel. 


Wil je een kijkje nemen op de site van deze super winkel in Roeselare, Sint- Martens-Latem  en Brugge?  

https://www.dhondt.be/nl