Een wrapmelet in je boterhamdoos 

01-02-2020

Nieuwe woorden verzinnen is voor kinderen echt heel leuk, toen ik vertelde wat ik had gemaakt aan de kids zeiden ze, aghhh een wrapmelet mama. Dus een wrap van omelet vertaalde ik hieruit. Een leuk iets voor in de boterhamdoos, makkelijk te maken en eindeloos te variëren. 

Benodigdheden: 

3 eitjes, 3 el melk, fijne kruiden , sla ( ik koos voor veldsla ), 2 sneden ham, peper en zout. 

Bereidingswijze: 

Breek de eitjes in een kommetje en meng met de melk, fijne verse kruiden en peper en zout. Bak dit omeletje in een pan. Probeer tijdens het bakken te zorgen dat het eitje goed los is van de bodem. Leg het eitje in een bord of op een plank, beleg met ham en de salade en rol snel op. Snijd in kleine rolletjes. 

Je kan dit gerecht de avond op voorhand maken. De kids zullen smullen van deze wrapmelet en jij zal zo trots zijn dat de boterhamdoos leeg is. 

Een mooie boterhamdoos daar kan je mee scoren bij de kids. Maar als ouder wil je heel graag een degelijke stevige betaalbare boterhamdoos waar de boterhammen nog ' eetbaar' uitzien na een ochtend zwieren en zwaaien  ermee. De doosjes van Mepal zijn onze oplossing hiervoor. Geloof me, stevig, mooie onderverdeling maar ook heel kidsvriendelijk van design. Ze zijn gek op hun tekening en zelf hun fruitsalade overleeft zo de tocht naar school. De drinkbeker erbij is ideaal voor een smoothie of een sap en zo krijgen ze nog eens extra groenten en fruit binnen. Top!

Meer info over deze topper, meer keuze van design..

https://www.mepal.com/nl/voor-kinderen/back-to-school<br>