Onze bakfiets een succes 

17-07-2018

Heel veel vragen krijg ik steeds over onze bakfiets daarmee dit bericht. 

Ik ben niet van het sportieve type - helemaal niet maar buiten zijn met de kinderen is meer mijn ding. Wij wonen afgelegen dus snel 1 minuut op de fiets naar de bakker is ondenkbaar. Ik was al een tijdje op zoek naar iets voor samen met de kids tot ik plots mijn oog liet vallen op een bakfiets. Na wat marktonderzoek ( want hoeveel soorten - prijzen zijn er niet van bakfietsen ) en goede raad van 2 vriendinnen koos ik voor deze elektrische bakfiets van Troy. Dit leek me prijs kwaliteit heel goed, hoorde ik veel goed van en je kreeg er ook een overkapping bij voor de winter. Ideaal dus.... 

Op Valentijn was manlief in het buitenland en stond er plots een camionette op de oprit, ik dacht: ' wat bestelde ik ook alweer online ' . Tot de deur van de camionette openging en de meneer zei : ' dit is jullie Valentijn '. Direct deed ik handig zoals ik ben en vooral zelfstandig zoals ik ben de montage van de laatste stukken en ging ik al de straten van ons dorp verkennen met de bakfiets. 

Ik ga eerlijk zijn, ik heb nooit gedacht dat ik zo ging genieten van deze fiets, zo plezier ging hebben en hem zoveel ging gebruiken. Wij gaan ermee op boodschappen - gaan ermee naar vrienden - ophalen van de kids van school,.... of gewoon na 4 u een een toertje doen als ontspanning. 

Is het een aanrader? Zeker en vast

Moet het elektrisch? Bij ons is dit wel eerder nodig omdat wij heel afgelegen wonen en het anders zo goed als onmogelijk is om ergens te raken zonder dat je in schuim en zweet staat.