Een box vol verrassingen van de notenshop

22-07-2018

Of we graag een BOX vol lekkers willen testen van de notenshop? Op deze vraag kan je als echte foodie geen nee op zeggen. Al jaren is de notenshop mijn favoriete webshop om noten - meelsoorten - ingrediënten te kopen. Je kan er zelf de Ruby chocolade kopen in emmertjes... oghjaa roze chocolade!

Plots was ons pakket daar en wat een zware doos was dit. De kids waren zo blij en zo enthousiast om deze te mogen openen en stiekem ik ook wel heel erg. Want ik gaf de Notenshop carte blanche om hem samen te stellen, ik leer graag nieuwe dingen kennen.

Tot mijn groot geluk en verbazing zaten er producten in die ik nog nooit heb gekocht bij hen ( ok ik koop er heel veel maar niet alles want hun gamma is immens). 

Er zat verse pindakaas in, ogh zo ideaal om bananenijs te maken. Dit is het geheime smaakingrediënt voor dit recept. Recept staat overigens op de blog dus snel maken is de boodschap, het is hemels en zo eenvoudig. 

Er zaten nootjes in raw, powermix, verse pistachenoten, havermout, granola een chocoladesnack met nootjes ( heerlijk vinden wij allemaal hier ) en ook nootjes met een jasje van chocolade, gedroogde hemelse abrikozen ( en niet die platgedroogde zoals je zo vaak ziet en eet) en iets waar altijd heel veel mensen naar vragen: speltbloem. Ideaal als vervanger van de klassieke bloem, makkelijk in gebruik zonder nasmaak of nadelen en gewoon beter. 

Het lieve kaartje in de doos was de kers op de taart of beter de final touch van deze super doos. 


Of wij aangenaam verrast waren? Meer dan verwacht. 

Als je dus op zoek bent naar speciale grondstoffen, perfect gebrande of raw nootjes, grote verpakkingen havermout, zaden .... kan ik je hen volledig aanraden. Wij bestellen heel vaak een grote doos vol om zo de woekerprijzen van vaak minderwaardige producten in de supermarkt te ontwijken. Verzendkosten zijn snel gratis ( ik bestel dan ook een doos vol ) maar je moet echt geen massa te bestellen hiervoor. Dus waarom niet bij hen bestellen. Ze leveren de dag later of maximum 2 dagen later en gewoon deze nootjes zijn TOP.

Dank u @denotenshop voor deze doos - kans en wij blijven jullie trouwe Belgische fans! 

www.denotenshop.nl