Een Spetterend verblijf in Sunparks Kempense meren

23-09-2019

Op weekend met de kids, een weekend waar de kids ten volle van genieten... Als je dit vraagt aan de kinderen hoor je heel snel : water, lekker eten en samen zijn.  Sunparks heeft deze 3 in 1 dus waren de kids al even aan het aftellen en eigenlijk wij ook wel . Tijd voor ons 4, toch zelf je ritme bepalen en genieten. 

Ons huisje was echt wel een meerwaarde, ruime mooie kamers, ideaal met 2 kids mee en voor als de kids sliepen hadden wij het plezier om een infraroodcabine te hebben. Geloof me voor iemand die altijd koud heeft was dit zalig! Door het geluk met het weer konden we ook genieten van ons terras, de ligzetels en gewoon de nog meer extra rust want eten buiten maakt het nog leuker en smakelijker. 

De kids, die hadden de tijd van hun leven, 2 keer per dag gaan zwemmen, alle glijbanen meer dan uitgebreid testen en een zwembad die echt warm is.. wat een plezier. Op zaterdag huurden wij een pedalo en genoten we zo nog eens extra van het domein en het prachtige meer en hoe zalig was dit, … rust en wachten tot de eendjes en zwanen dichterbij kwamen was genieten. 


Op zondag konden we eindelijk populaire gocar bemachtigen en jagh ook weer hier een succes voor de kids, mama en papa vonden het wel iets lastiger maar met een tussenstop aan het meer en het even pootjes baden konden we terug verder. 


Of wij een verblijf aanraden bij Sunparks? Ja, het is een ideale ontsnapping aan de rush van het dagelijkse leven en toch leef je er terug volgens je eigen tempo, noden en kook je voor je eigen gezin.Kook je toch liever niet dan kan je kiezen uit 1 van de vele restaurantjes of kiezen voor een fondue - gourmet pakket die je kan bestellen. Hoe zalig kan het zijn. 

De keuken is voor mij altijd belangrijk, verwonderlijk zeker? Deze is klein maar fijn, alles is er die er moet zijn en met een beetje improvisatie kon ik hele menu maken dus handig. Mijn voordeel was, het was zo snel opgeruimd allemaal en de aanwezigheid van de vaatwas maakt het makkelijk om snel je keuken - huisje om te toveren naar rust. 

Het park ademt rust en met de fiets of te voet kan je echt wel mooie tochten maken in de streek - park of langs het meer. 

Omdat wij zo tevreden waren kan ik ook jullie een unieke code meegeven. Met deze code krijgen jullie 25 euro korting op jullie boeking  ( ook geldig op vroegboekkorting) , mooi meegenomen om jullie verblijf nog aangenamer te maken. 

https://tc.tradetracker.net/?c=1990&m=12&a=332798&u=%2Fbe-nl%2Finfluencer_sck%3Futm_term%3Dkatrijn 


Bij het verlaten van de parking klonk een heel gelukkig kindje : " Mama Sunparks is echt wel heel leuk he "