Een extra portie weerstand - power 

16-03-2020

Als mama met 2 kids en een eigen zaak weet ik wat de uitspraak : " doordoen " is. Letterlijk, mijn dagen zijn nooit leeg. Avonden zijn er om papierwerk in te halen en tijdens het weekend is het tijd om het huishouden onder handen te nemen - papierwerk te doen en alles te koken voor de blog.

Veel actieve mama's herkennen zich hier waarschijnlijk wel in. Ja toch? Wie zei ooit dat hij het druk had voor de kids? Iedereen zeker, maar wat denk je er nu van?

Een gezonde voeding, voldoende slaap, de basis om er te blijven staan als mama - volwassene. Gezonde voeding hebben wijzelf in de hand, de slaap is vaak het eerste wat tekort is bij de kinderen. Zeker in maanden van de winterziektes is deze extra nodig.

Om mezelf te beschermen tegen dit alles en te zorgen dat ik er iedere dag opnieuw sta als mama, neem ik nu Floradix ijzer , een vloeibaar ijzer elixir met vitaminen. Zie het als een boost voor mijn lichaam, de olie om een auto goed te laten draaien en een extra om er als mama te staan, iedere dag opnieuw. Deze gekende topper mogen ook de kinderen vanaf 3 jaar nemen en is helemaal niet vies van smaak.

Het is vrij van conserveermiddelen - kleurstof - alcohol - vegetarisch - en lactose dus echt wel een waardevol voedingssupplement om te hebben in huis.

Het is dat extra beetje hulp - ondersteuning die wij kunnen gebruiken om genoeg weerstand en energie te hebben in de "drukke tijden " maar ook ook tijdens zwangerschap, borstvoeding, groei , sporters,.... Ons immuunsysteem even extra helpen en aanvullen. 

Ik neem Floradix ijzer nu al 2 weken en eerlijk, ik heb nu net 2 heel drukke weken met de zaak - blog en gezin en ik blijf me fit voelen. Voel dat ik even wel nog zo kan doorgaan. Ondanks onze gezonde volledige voeding blijf ik me wapenen met heel veel energie - positivisme en probeer ik nu nog me te houden aan voldoende slaap. Want met een supplement alleen kan je er nu eenmaal niet komen. Zie het als de aanvulling op een gezond leven.

Floradix ijzer is een gekend middel al meer dan 50 jaar en de fles doet je misschien wel een belletje rinkelen. Je hebt het heus al zien staan bij mensen , een vaste waarde om even bij te tanken van energie - kracht en Pure Power.Voor wie meer fan is van tabletten kan Floradix ook in tabletten worden ingenomen. 

Meer informatie rond deze samenwerking met Floradix ijzer kan je vinden via deze link 

 https://www.floradix.nl/zwanger/

Floradix ijzer kan je kopen in de natuurvoedingwinkel, farmacie, online apotheek. 

Soon leuk nieuws voor jullie hierrond