Fond van Lacroix

13-10-2018

Of wij interesse hadden in het testen van de fonds van Lacroix? Ik denk dat je deze vraag aan niemand moet vragen die graag kookt. Natuurlijk zag ik dit zitten, wij eten heel gezond en proberen zoveel als mogelijk zelf te maken maar een fond daar heb ik toch vaak te weinig tijd voor. Daarom is een kant- en klare fond ideaal om je sausje net dat ietsje veel meer te geven. 

We kregen hun gamma in huis en we kunnen aan de slag, het is altijd leuk te bedenken wat je ermee kan - zal maken, of het een maaltijd zal zijn met de kids erbij of een maaltijd enkel voor je partner en jij. Plannen en nu al de saus proeven in je gedachten, leuker dan dit kan het toch niet? 

Fonds van Lacroix zorgen ervoor dat je saus die extra intense diepere smaak krijgen. Je saus krijgt een rijkere smaak en meer diepgang. Iedere saus kan je beter - fijner maken met deze fonds. Zowel van een klassieke pepersaus, portosaus tot een Bearnaise saus of een sausje bij een visgerecht. Risotto is zoveel beter met gevogeltefond zonder het een te zoute smaak te geven. 

Wij gaan dus nu aan de slag met de fonds en de resultaten kan je keer op keer lezen hieronder en soms ook wel eens bij de recepten. Genieten dat zullen we zeker doen en we hopen jullie inspireren om er ook voor te gaan samen met de fonds van Lacroix