Fris zure salade met kalkoenspek van Dindesse

08-10-2018

Een super gezonde makkelijke salade maken met behulp van een staafmixer- blender? Ja dat kan en wel met dit recept. Het is een manier van mij om vaak restjes te verwerken tot iets lekkers voor het hele gezin. 

Benodigdheden

1/3 bloemkool, 1/2 broccoli, 2 cm gember, 4 takjes koriander, 20 cashewnoten, 1 el sushi-azijn, 1 el supersprouts, 1 el gepofte boekweit, 1 kl hennep, 1 kl sojasaus, 1 kl Sriracha en 1 verpakking Dindesse spekblokjes. 

Voeg de bloemkool, broccoli, gember, koriander en de cashewnoten samen in de blender en mix tot een geheel van kleine bolletjes. Voeg hierbij de Sriracha - azijn en sojasuas, meng alles in een bolkom en schik hierop de gepofte boekweit, hennep en de supersprouts. Bak kort de spekblokjes zonder vetstof in een antikleeflaagpan en schik deze over de salade. Dien lauw op en geniet van deze smaken samen. 


Kijk zeker eens op hun site, altijd leuke acties , recepten en meer info over dit kalkoenspek van Dindesse: www.bit.ly/tips-dindesse 

Deze  superspekjes zijn te koop in Colruyt, Carrefour Market, Albert Heijn, Spar, Match,....Meer dan aan te raden om ook eens te koken en mee te experimenteren. Veel beter voor het lichaam en veel minder vetgehalte of het klassieke spek.