Gezellige gezonde goesting: het derde boek van Steffie Vertriest

11-10-2018

Wie is er nu geen fan van gezonde voeding? Wie is er nu geen fan van eenvoudige gezonde voeding? Ik denk dat de meesten onder ons nu volmondig ja knikken. Dan heb ik alweer goed nieuws voor jullie. Steffie Vertriest heeft deze week haar derde prachtig boek voorgesteld. Een boek vol gezellige comfy recepten, eenvoudige prachtige recepten die we gewoon zijn van haar en die ideaal zijn voor het weer die er nu aankomt. 

Ik kreeg de kans van Njam om erbij te zijn op deze voorstelling in Antwerpen. Net zoals dit gezellige boek een gouden randje heeft had ook deze avond een gouden randje. Boordevol gezonde drankjes, hapjes en zelf gezonde heerlijke desserts. Toen Steffie het woord nam om iedereen te bedanken ging mijn kookhartje toch wat sneller slaan. Ik at vroeger ook ongezonder of soms heel ongezond zelf. Leefde een tijdje van grote fles frisdrank op een dag, snoep......Maar ook voor mij kwam er plots een moment dat ik inzag dat gezonder leven en eten echt wel zijn voordelen heeft. Zeker met het bewustzijn als mama kwam dit nog meer. 

Het was een avond die mij nog meer overtuigd heeft van mijn missie, mijn doel. De mama's maar ook alle andere mensen te overtuigen om gezonder te leven, met kleine stapjes maar waardevolle stapjes voor de toekomst. 

Met als prachtige afsluiter een fijne warme hartelijke babbel met een dame die echt nog gezelliger is dan haar prachtige recepten zijn in dit boek en het hart op de juiste plaats. Toen ze mijn naam herkende wist ik even niet meer wat te denken of zeggen en was ik misschien blij dat het donker was in de zaal zodat mijn grote blozende wangen iets minder opvielen en iedereen dacht mooie blush. De gevulde prachtige goodiebag maakte de avond nog meer af dan dat het al was en het kookboek, hebben wij al 2 dingen uit gemaakt en er staan er veel op het weekschema van volgende week. 

Dank u @njam voor deze kans, dank u aan @steffievertriest voor de warme lieve babbel en woorden. Het zal een gezellige winter worden met je boek <3


Het boek is nu exclusief verkrijgbaar op de site van Steffie en bij de Standaard boekhandel. 

https://byebyecheeseburger.be/webshop/boek-gezellige-gezonde-goesting/ 

https://njam.tv/chefs/steffi-vertriest