Gezond taartje met geitenkaas en tomaat

02-02-2020

Een taartje moet niet altijd zoet zijn, een taartje mag ook hartig - warm en lekker zijn... Dit taartje is heerlijk - hartverwarmend en gewoon zo eenvoudig. 


Benodigdheden:

Voor 4 taartjes

Pizzadeeg 1 rechthoek van 25 op 25 cm ( homemade of aangekocht ) , 200 g zachte geitenkaas , tomaatjes in verschillende kleuren, honing , curry , peper en zout.

Bereidingswijze:

Steek een mooie ronde vorm uit, uit het pizzadeeg . Indien je geen ronde steekvorm hebt kan je makkelijk een soepkommetje omdraaien. Leg deze op het bakpapier en beleg met de geitenkaas, curry, peper en zout. Snijd uit de restjes pizzadeeg lange fijne reepjes en beleg het deeg in een ruitjesvorm met de reepjes. Plaats in de oven en bak voor 10 min op 180 °C. Na 10 minuten haal je de taartjes er even uit en beleg je ze met de tomaatjes en overgiet je met een beetje honing. Laat nog 10 min verder bakken in de oven en geniet daarna van deze hartige zoete taartjes.

Tip

Ik koos voor deze bereiding voor de Toma'color. Je kan ook een grotere taart maken en misschien wel oxo spelen met de tomaatjes.