Gezondere koekjes met noten en besjes

11-05-2020

Samen koekjes bakken is voor de kids het ultieme moment om te helpen in de keuken. Graag helpen ze met kneden, mengen, vormen en het proeven hoort er meer dan zeker ook bij. 

Nu is het altijd een moeilijk evenwicht zoeken tussen gezond - gezonder - ongezond. Zusto kan hier voor velen een oplossing zijn. Het is de betere suikervervanger , met dezelfde smaak als suiker maar ook het zelfde volume ( by by aan berekeningen van verhoudingen). Het is een uniek product die op de markt is en ook geschikt voor diabetici. Het bevat 4 keer minder calorieën dan normale suiker dus het overwegen echt wel waard. 

Wij gingen aan de slag en we kozen deze heerlijke koekjes ...

Benodigdheden: 

80 g soyamargarine ( mag ook andere ) , 80 g Zusto , 1/2 koffielepel vanille extract, 1 ei , 150 g speltbloem, 1/4 koffielepel bakpoeder, mespuntje zout,  150 g mix van noten, pitten en gedroogde besjes

Bereidingswijze:

Meng de bloem, Zusto, bakpoeder goed onder elkaar, voeg hierna de zachte margarine toe, vanille extract  en het ei. 

Als dit alles een mooi geheel is dan voeg je als laatste het zout en de mix van noten, pitten en gedroogde besjes toe. 

Maak bolletjes van gelijke vorm en gewicht en leg deze op een ovenplaat bekleed met bakpapier. Bak ze voor 25 min in een oven van 180°C. Laat ze hierna onmiddellijk afkoelen op een taartrooster. 1 koek is meer dan genoeg als tussendoortje - voor in een picknickdoosje of de lunchbox. 

Geniet met smaak van deze suikervervanger die meer dan lekker is en ook die mooie bruine kleur bezorgt aan je koekjes. 

Met de code ZUSTO-MAMASGEZONDETIPS krijg je bij aankoop van 2 verpakkingen gratis verzending ( binnen België en Nederland ) 

Wil je graag nog meer informatie of snel een pakket bestellen van deze suikervervanger, kijk dan voor meer informatie op: 

https://zusto.com