Hagelslagparty in de Albert Heijn

02-07-2018

Wij kregen met ons gezin de unieke kans om de lancering van de hagelsagtap in de Albert Heijn mee te maken. 

Xianagengy omschreef : "Het kinderfeestje dat je niet mag missen. "
 "


Wij waren dan ook heel benieuwd toen wij naar hun hoofdkantoor in Antwerpen reden. Als snel bleek de omschrijving te kloppen. Kleur kleur kleur.. overal kleur! Na een korte tocht door de grote winkel, onwennig liepen de kids in deze lege winkel door de winkelgangen... op zoek naar de tap! Daar stond hij dan, een echte hagelslagtap. Hoe leuk is dit, een tap om zelf je potje hagelslag samen te stellen. Dus vanaf nu niet meer 1 potje fondant - 1 potje wit.. nee vanaf nu kan je kleine kapoen zelf zijn potje samenstellen met kleuren, smaken en vormen. Ideaal toch? 

 "

En dan hoor ik jullie bijna denken, jij - gezonde mama - bent enthousiast over hagelslag? Ja hoor, in de workshops na het winkelbezoek bleek al snel hoe je met hagelslag leuke gezonde gerechten kan pimpen. Watermeloen pizza met als afwerking hagelslag? Of wat dacht je van monsterkoekjes ( met overigens een heerlijke gezonde topping) afgewerkt met fruit en een mondje van hagelslag? De hele middag stond in het teken van kleur - kleur en gezondheid. Wat was ik blij, als bewust gezondere mama dat Albert Heijn werk maakt van gezondheid door te trekken zelf doorheen een lancering van hagelslag. Drankjes? Water. Koken met de kids? Met fruit en afwerken met hagelslag. 

 "

Het gaf het idee aan de kids dat hagelslag meer is dan iets voor op de boterham en dit loont. Is dit niet het idee dat ik wil overbrengen aan alle mama's? Dat gezond en iets minder gezond perfect samen kan gaan in een leuke kidsproof food wereld? 

 "

Hier kijken de kids alvast uit naar het koken met de hagelslag en ikzelf? Ik kijk uit naar de eerste keer dat ik deze tap echt zie staan in de winkel hier in de buurt en wij zelf terug ons potje kunnen tappen. Leuk leuk leuk. 


Dank aan Albert heijn voor dit super leuk feestje en aan Glam Elfi voor de prachtige kleurige gezonde organisatie !