Heerlijke spread met tomaat
Of wij beleg kopen voor op onze boterham, een vraag die wij heel veel krijgen. Wij beperken dit echt wel omdat dit heel sterk bewerkte producten zijn. Wij maken snel graag iets en eerlijk, het is heel eenvoudig.

Deze spread is ideaal met zalm - als hapje of gewoon op een boterhammeke.
Benodigdheden:
2 el Griekse yoghurt natuur, 2 el cottage cheese , 8 zongedroogde tomaatjes ( kan je ook zelf maken ;) ), enkele fijne verse kruiden ( bieslook, peterselie ) , peper en zout, 1 hard gekookt eitje
Bereidingswijze:
Kook het eitje hard ( ongeveer 8 min) en schrik hierna onmiddellijk in koud water ( indien je dit niet doet kan het eitje verder gaan haren, niet zo erg bij hard gekookt eitje maar dan kan je zo een grauwe eierdooier krijgen ) Ondertussen cutter je de fijne kruiden samen met de zongedroogde tomaat, Griekse yoghurt en cottage cheese. Je kan dit ook doen met een mesje. Voeg daarna het eitje toe , blend nog even verder en breng op smaak. Het mag goed doorsmaken. Geloof me deze dip is heerlijk! Het potje zal sneller leeg zijn dan je ooit dacht.

Dit gerecht kreeg nog meer smaak met deze heerlijke Toma'chefs van Stoffels erbij. Deze mix van smaken is heerlijk en ZO kidsproof.