Het weekmenu van Njam

03-09-2018

Vorige week kregen wij  de kans om het Weekmenu van Njam te testen. 

Njam komt vanaf 1 september met een gloednieuw programma aan rond weekplanning van gezonde eenvoudige maaltijden en de bijhorende lijstjes. Zo kan je de stress van wat eten we nu deze avond vermijden en ook de dagelijkse winkelbezoeken beperken. Klinkt toch zalig als drukwerkende mama. Zeker als je weet dat ze beloven dat je de dag zelf maar 15 min werk hebt. 

De doos zag er in ieder geval veel belovend uit ... wat waren we benieuwd. 

We gingen direct aan de slag met ons 3, Wolraad verkoos om de courgette en de paprika te versnijden met zijn eigen snijsetje van Opitel en Madeleine verkoos om de olijven  te versnijden en het sausje te maken. Daarna verkoos ik het werk aan het fornuis met het grillen van de groenten en het bakken van spekjes. 


Het is en was een topgerecht. Wij zullen dit zeker nog eens maken wat zeg ik nog veel maken, de portie was royaal en ideaal voor een gezin en zelf voor een leftlover voor de dag erna. 

Dus klinkt toch allemaal perfect in de oren? Wil je er meer van lezen weten, klik dan op deze link : https://njam.tv/weekmenu/weekmenu-3-september-2018

Heel veel succes en laat die : " wat eten we stress vanaf nu maar los, want Njam heeft de oplossing voor jullie "