Homemade fishsticks met Vandemoortele mayonaise...

09-06-2019

Als ik denk aan klassiekers dan denk ik aan heel veel gerechten uit mijn kindertijd. Fishsticks zijn er eentje van, wij aten altijd de gekende van de kapitein maar zelf maak ik ze graag zelf. En de mayonaise kan bij dit gerecht echt niet ontbreken... vandaag kozen we voor de nieuwe mayonaise van Vandemoortele, deze nieuwe variant is meer dan ons ding. 100% clean label. 


Clean label? 

Deze topper is volledig zonder suiker,  kleurstoffen of bewaarstoffen. Je hebt deze met ei of met citroen, ieder heeft zijn voorkeur voor mayonaise dus de keuze is makkelijk... 

Hoe wij dit gerecht maken? Lees snel verder en kom alles te weten over dit klassiek gerecht met een homemade - kantje. Voor de groente frietjes kan je alles vinden in een vorige blogpost, geloof me meer dan de moeite om eens te zoeken tussen mijn receptjes. 


Hoe maak ik deze topper?

Benodigdheden : 

1 kabeljauwefilet, 1 eiwit, panko, peper en zout, rijstolie, mayonaise , dille en ui

Bereidingswijze:

Pimp de super mayonaise met dille - kleine fijne stukjes ui. 

Wentel de reepjes kabeljauwfilet in eiwit en daarna in de panko ( met peper en zout bij ) , omwentel goed en druk nog eens extra aan. Bakken van deze toppers doe ik in rijstolie, zo bekom je een mooi korstje en toch iets gezonder of het frituur. Na 2 min draaien en de andere kant goudbruin bakken. Warm opdienen en genieten van dit gerecht is de boodschap. 

Geniet van deze topper en geniet van de nieuwe TOP mayonaise van Vandemoortele. Meer info over deze topper kan je lezen via deze link..

https://vandemoortele.be/nl/producten/mayonaises/mayonaise-met-ei

Smakelijk en wees eerlijk deze homemade versie is toch te lekker om niet meer opnieuw te maken?