Huisgemaakt Mosselsausje

07-07-2019

Wij hebben misschien groot geluk maar onze 2 kids zijn dol op mosselen. Hopelijk blijft dit zo.. Dus staan mosselen  hier heel veel op het menu. De mosselen zelf maak ik heel klassiek klaar, soms wel eens met een scheutje ricard maar nooit geen room ofzo. Wij zijn fan van pure voeding dus ook hier zo puur mogelijk. Wel doen wij altijd heel veel groenten bij: selder, prei, venkel en fijne kruiden. 

Maar waar het hier over gaat is het sausje. Ik zocht en probeerde veel sausjes uit maar ben best wel tevreden van dit sausje, kids zijn er ook dol op en het is misschien wel iets gezonder of de klassieke sausjes. 

Benodigdheden:

1 potje Griekse yoghurt, 1 kl mosterd, 1/2 kl curry , 1 kl citroensap, klein beetje zeste van citroen, p&z, 4 takjes dille, 4 takjes van de blaadjes van de venkel

Bereidingswijze:

Snijd de kruiden heel erg fijn, meng alles samen en breng op smaak met kruiden.

Geniet van dit sausje met mosselen of andere vis. 

Eerlijk? Het is echt genieten...