Ik wou een reset doen van mijn voedingsgewoontes

25-09-2018

De voorbije maanden waren heftig voor mij, veel ongewilde dingen die op ons pad kwamen met de bijkomende zorgen ... Alles gebeurt om een reden zegt men altijd dus hoop ik dat dit allemaal mooie dingen worden in de toekomst. 

Nu ben ik iemand als ik zorgen heb, veel stress.. die plots amper nog gezond eet en leef op jaja suiker en koffie. Deze combinatie zorgt ervoor dat je kan blijven knallen maar de dalen zijn dieper dan de toppen op een bepaald moment. Ik keek tijdens mijn gezonde maaltijd al uit naar de snoep na de maaltijd of de kids wisten zolang mama geen koffie gedronken had beter even niks vragen.... Heel jammer maar zelf zie je dit altijd later in. Dus na veel zenuwachtig zijn , weinig slaap door de suikers en koffie besefte ik dat ik terug eens een stop moest doen, zoals vroeger al eens. Nu probeerde ik op karakter en het ging mag ik zeggen heel goed. Maar zoals het moest zag ik dat Rainpharma een korte kuur nu net ging verkopen met alles in om even een reset te doen.

Iedereen kent Rainpharma van de super de super producten voor het lichaam - gezicht en sommigen ook van het vermageringsdieet. Na wat research en heen en weer mailen besloot ik toch om er echt voor te gaan. Ik moest de stap - reset echt goed doen als ik het wil houden. 

Ik wou helemaal niet vermageren maar wel terug gezonder zijn, afkicken van suiker en cafe├»ne en terug een reset voor de toekomst. Dus ging ik snel deze box gaan kopen en begon ik aan het programma. In het begin dacht ik, ok deze maaltijden lijken me goed maar wat  als ik nog honger heb? Maar niks is minder waar, ik heb geen honger, kan een uur met zak snoep op mijn schoot zitten zonder dat het me zelf iets doet of ik een oorlog in mezelf voer over die snoep. Met 1 koffie heb ik vaak al genoeg op een dag terwijl ik er meer of 8 dronk ( en wij hebben zelf machine die maalt, dus dit is heel sterke bijna horeca koffie ) . Wauw wauw wauw; mijn kritische man zei eerst, dat is beginnersgeluk. Maar nu moet ook hij al bekennen dat ik toch echt veel rustiger ben, ik terug volwaardige gezonde maaltijden eet aan tafel en ik toch meer energie heb of tijdje geleden. 

Ik ga nog even door gaan en dan afbouwen maar de supplementen zal ik toch even blijven nemen. Misschien blijf ik dit ontbijt wel houden want het is zo handig en lekker! Ik vervang enkel ontbijt en vieruurtje door een shake en de rest eet ik gevarieerd en echt mooie portie. Als tienuurtje eet ik 100g fruit ( is mooi portie) en het avond- en middagmaal is echt boordevol groenten en een  eiwitbron  - vetstof en 1 keer per dag een koolhydraatbron. Is toch echt haalbaar? De supplementen die ik moet nemen staan mooi in een schema en het valt allemaal mee om toch gewoon mee te kunen eten met het gezin, wat voor veel mama's vaak het moeilijke punt is binnen een dieet - kuur. 

Geloof me ik kan normaal een hele dag door eten maar nu heb ik er zelf geen nood aan... Het is voor mij wennen want ik ben iemand die altijd eet anders maar het is leuk eens uitkijken naar je maaltijd zonder hongergevoel. 

Of ik dit iemand zou aanraden als reset? Zeker en vast, het heeft mijn blik op eten terug aangepakt. Ikzelf voel me er energieker door en ik ben zeker, ik ben meer aangenaam voor de mens rond mij.. zelfkennis is echt veel ze ...

Bezoek zeker eens hun site of hou hun social media in de gaten , rainpharma verkooppunten zijn er overal en zij helpen je echt op weg.