Italiaanse wafel

24-05-2020

Wie zegt dat een wafel altijd zoet moet zijn, wie zegt dat een wafel geen hartig hapje kan zijn. Dit eenvoudige recept kan je zo eindeloos mee variëren, vegetarisch of met zalm... je kan heel veel smaken hierin verwerken en keer op keer zal je scoren. Wedden? 

Benodigdheden:  ( voor 10 hapjes ) 

1 rol bladerdeeg , 1 potje pomo e legumi, enkele blaadjes basilicum, enkele sneetjes parma ham of anderen ham

Bereidingswijze: 

Rol de bladerdeeg open en snijd in 2 ( gelijke halve helften) , besmeer de ene helft volledig met de tomatenpasta , beleg met de ham en snippers basilicum. Je kan hier nog extra kruiden aan toe voegen maar deze pasta heeft al kruiding dus is dit niet zo nodig. 

Leg daarna voorzichtig de andere helft terug op de belegde helft en snij in mooie ruitjes. Bak ze daarna 5 min in een wafelijzer per 2 en klaar. 

Dit kan je zowel warm als koud eten en zijn beide super van smaak. 


Eenvoud is lekker, weinig ingrediënten samen brengen tot een geheel die super is , dat is toveren. Toveren met eenvoud en fijne smaken.