Kazidomi

05-10-2018

Ik ben altijd op zoek naar leuke gezonde alternatieven voor al het ongezonde die er in de winkel ligt. Er blijven winkels waar het echt zoeken is naar gezonde alternatieven en daarom net ben ik fan van een bedrijf als Kazidomi. 

Vanuit vakkennis en voortdurend opvolgen van de nieuwe producten op de markt, een grote interesse in gezond en heel veel jong talent samen ontstond Kazidomi. 

Ze werken met het unieke systeem van een lidmaatschap, net zoals je in veel winkels een klantenkaartje hebt heb je hier dit ook. Door mijn unieke code KATRIJN20 kan je 20 euro korting krijgen op dit lidmaatschap ( en voor de aandachtige volgers van mijn instagram: er is wel wekelijks eens een extra actie ).  Maar wat is nu de bedoeling van dit lidmaatschap, zo kan je kopen aan kortingen van 20%- 50% op de gekende producten zoals je in de bio-winkels kan vinden maar ook heel veel nieuwe innovatieve producten. Je kan op de site zelf selecteren indien je een bepaald dieet moet of wil volgen en zo voert de site voor jou een selectie uit. Handig toch? En wees gerust er is meer dan 4 diëten die je kan selecteren. 

Ik heb zoals ik een kritisch iemand ben toch wel heel wat prijzen eens gecontroleerd en inderdaad je krijgt een mooie korting als je dit vergelijkt met andere winkels, soms kan je wel eens een uitzondering vinden maar is dit niet altijd zo een beetje? Ik vond super lekkere chocolade die meer of 1.20 euro scheelde met de andere winkels, met een man die fan is van chocolade kan dit al niet misgaan. 

Maar wat is nu de win win aan dit abonnement? Heb je op het einde van het jaar niet voor je bedrag van je lidmaatschap aan kortingen gescoord, dan krijg je dit verschil terug. Handig en eerlijke handel toch? 

Wat zijn mijn favoriete producten? Gogh waar zou ik starten.... Ik ben gek van hun kleine driehoekige rijstwafels - boekweitwafeltjes, de kids van de gezonde koekjes van havermout, manlief van hun chocoladevariaties en granola en om te koken gebruik ik graag hun varianten op room, kokoscrème maar ook hun zijden tofu is prachtig product. Ook speciale kruiden kan je hier makkelijk vinden. Het is een plezier om te zoeken op de site en het ontdekken van nieuwe producten die gezond zijn.  Met een kleine bestelling die ik eens deed verzamelde ik al een korting van 34 euro, dus het loopt mooi op je kortingen die je kan verzamelen... 

Wanneer je geen raad weet voor een cadeau? Ze stellen pakketen samen volgens je budget zo leer je andere mensen ook Kazidomi kennen en verras je iemand echt. Succes dat ik het zeker!

Neem zeker eens een kijkje op hun site, laat je onderdompelen in het Kazidomi verhaal en vergeet de code KATRIJN20 niet voor een mooie gezonde korting van 20 euro op je lidmaatschap.