Kidibul komt met een nieuwe smaak

22-12-2020

Feest is voor groot en klein altijd een succes. Kinderen vieren heel graag feest en voor ons mag dit ook wel meer dan enkel bij speciale gelegenheden. Nu heeft Kidibul een nieuwe smaak , een heerlijke nieuwe smaak volgens mijn 2 proevers ( kritisch :) ). Appel tropical is de nieuwe smaak in de reeks en zoals de naam omschrijft een heerlijke mix van beide. Geloof me de kritische jury was streng maar vol lof na het proeven hiervan. Dus de feestdagen kunnen hier niet meer stuk met deze nieuwe topper. 
 

Hier krijg ik heel vaak de vraag maar mogen jullie kids dit dan drinken? Mijn antwoord , kinderen kunnen heel veel als je met de juiste afspraken en gewoontes leert omgaan. Hier kan een glaasje kinderchampagne , trouwens Kidibul is 100% vruchtensap zonder extra suikers  zeker op een feest. Zo leren kinderen omgaan met feest, het begrip genieten maar zien ze ook de waarde in van een glaasje. Kinderen die heel veel suikerrijke dranken krijgen zien vaak niet in dat dit een extra is, dat water de basis is en feest gelijk staat aan extra genieten met een glaasje. 

Dus of de flessen kinderchampagne al koud staan voor deze feestdagen? Zeer zeker en de nieuwe smaak die lag het eerste in de kar in de winkel. 


FIJNE feestdagen en geniet van het kleine maar ook van kleine gelukjes zoals dat glaasje Kidibul voor de kids en voor ons een glaasje echte bubbels.