Kleurige wrap met warme en koude groentjes

12-10-2018

De dagen komen terug een beetje korter en ondanks de nog heel warme dagen begin ik alweer uit te kijken naar het koken met de seizoensproducten van de herfst. Dit recept is voor mij en het gezin een echt gezellige maaltijd. Iedereen neemt zelf wat hij wil en smult van zijn eigen kleurige wrap. 

Nu kreeg ik van heel veel de vraag om dit recept te delen. Manlief was er ook 100% zeker van dat ik dit moest delen want ze waren top! 

Ik koos voor paprika chili wraps van No fairy tales ( kleur kleur gezonder en een lekkere smaak) , veldsla, tomaat. Aan deze keuze van groenten is er niks speciaal aan denk ik maar nu komen de warme bereidingen en deze waren een beetje unieker.

Ik koos voor gestoofde boerenkool met sjalot - look en kruiden. Heerlijk bij deze herfstwrap. 

Als andere warme bereiding koos ik voor een een gewokte mix van gember - paprika - champignons en rode kidneybonen van Bonduelle. Het was donderdag, onze gekende vegi dag in huis dus deze bonen waren een ideale eiwitrijke aanvulling voor dit gerecht. Ik wokte deze groenten heel kort en voegde 1 kl sojasaus en 1 kl rode currypasta toe.

Dit allemaal samen met de gezelligheid van het gezin aan tafel en een grote honger na een drukke dag zorgden ervoor dat het een succes was. 


Dank u @Bonduelle voor dit pakket, ik kijk uit om alle andere producten - bonen te testen. Helemaal mijn - ons ding. 

https://www.bonduelle.nl/groenten 

Neem zeker eens een kijkje want hun gamma is helemaal uitgebreid en klaar voor en jong vernieuwend publiek die graag kookt ook buiten het traditionele.