Koffie kan is meer dan koffie

22-10-2020

Mij kan je altijd gelukkig maken met een kopje koffie, in de ochtend maak je mij instant gelukkig. Maar ik drink graag Goeie koffie. Wij kozen bewust bij onze verbouwing voor een inbouwtoestel. Waar er verse bonen in gaan en geloof me die maakt hemelse koffie. De zoektocht naar de juiste bonen was wel iets moeilijker maar hey wij hebben ze al 2 jaar gevonden ze. 

Lokaal zelf en met heel veel liefde voor het product is deze koffie er voor ons allemaal. In de ochtend genieten van een kopje van deze koffie is gewoon puur genieten. Het is zoals het moet zijn, heerlijke aroma's in huis, prachtige kleur van koffie en smaak. Pure pure smaak. 

Mijn momentje met deze koffie is uniek, hemels en genieten. Even een pauze nemen, gsm weg, niks moet alleen genieten is noodzaak als ik deze koffie drink. Maar wat maakt deze koffie dan zo uitzonderlijk? 

De selectie van de bonen daar is de start, ze kiezen de beste bonen uit en gaan deze op hun manier gaan branden. zo verbranden de natuurlijke suikers en oliën niet . Deze smaak is uniek, maakt Koffie Kan uniek en geven Koffie Kan de smaak die je doet genieten. Het is geen koffie meer om koffie te drinken het is koffie om te genieten - even pauze te nemen en even alles te vergeten... Geloof me met een goede koffie lukt dit je echt. 

Waar kan je koffie nog in gebruiken? 

- in een stoofpotje , heerlijke aroma

- in een creme van mascarpone ( stijl tiramisu )

- in cocktails , geloof me hemels maar gevaarlijke cocktails kan je maken met koffie 

- in gebakjes 

- in koekjes 

Meer informatie over deze koffie kan je vinden op hun site, je kan er zelf deze hemelse koffie en het prachtige boek van hen bestellen. 

 https://www.koffiekan.be/nl/