Leonie's Granola

13-11-2018

Dat ontbijten belangrijk is dat moet ik jullie al lang niet meer vertellen. Gezonde alternatieven voor de ongezonde boterhammen met choco leer ik jullie dan ook graag kennen. 

Léonie's granola

Ik kreeg de kans van Delhaize om de granola van Léonie's te leren kennen. Deze granola is exclusief te verkrijgen bij Delhaize en is meer dan lekker en gezond. Het is dan ook handgemaakt en op en top Belgisch. 

We kregen de combinatie abrikoos & amandel ( mijn favoriet) , chocolade & kokos en kokos & pecan. Je hebt ook nog de smaak: noten& pitten en chocolade & noten in de winkel. 


Granola bevat ook soms veel suiker.

Niet iedere granola is gezond, velen bevatten toch heel veel suikers maar deze van Léonie's zijn beperkt in suikers en bovendien zitten ze boordevol mineralen, vezels en vitaminen. Veel mensen denken dat je granola onbeperkt kan eten als ontbijt maar best is toch wel een portie aan te houden en dit te respecteren. Ook het afwisselen tussen yoghurt - plantaardige producten is aangewezen. 


Wanneer gebruiken wij granola 

Wij gebruiken granola niet alleen bij het ontbijt maar ook als crunch bij een salade of als garnituur in een soep. Je moet het echt eens proberen het is echt heel top. 

Deze granola's werden door mijn man en mijzelf allemaal getest. Uitgebreid zelf, ze zijn bijna allemaal op.  Zowel bij het ontbijt als bij een salade of soep ( hier amandel & abrikoos wel enige optie ) . We kunnen zeggen dat we helemaal fan zijn van deze op en top Belgische granola en deze nog wel zal te vinden zijn in onze kast vanaf nu. 

Dank u @delhaize voor deze kans en neem zeker eens een kijkje op de site van Léonie's granola voor meer info over deze topper. 

https://www.leoniesgranola.be/nl/ 

Exclusief verkrijgbaar bij Delhaize.