LPG behandeling voor het gelaat in de Duinbergen Clinic Medispa

26-12-2018

Mijn huid, als je mij volgt weet je echt wel dat mijn huid niet altijd mijn grote vriend was. Hij blijft ondanks ik me er zo zo zo veel beter mee voel toch nog een zorg. Ik weet dat ik nooit een mooie egale perfecte huid zal krijgen maar ik wil tot het natuurlijke uiterste gaan wat mogelijk is voor mijn huid. 


Waarom Lpg

Ik volg heel veel bekende mama's en het viel mij op dat al mijn Nederlandse favoriete mama's lpg voor het gezicht deden. Na wat opzoekwerk was ik er ook helemaal voor te winnen. Meestal denk je bij het horen van Lpg aan verstrakken van de billen en buik maar ook voor het gelaat kan lpg heel veel doen. 

Men belooft na een kuur namelijk 87% meer gladgestreken rimpels, 2 keer meer een stralende teint, 70% verstevigde huid, meer hyaluronzuur voor meer volume en een betere hydratatie, aanmaak collageen en elastine. Allemaal heel mooi als je het zo leest maar als ik de mama's in Nederland mag geloven werkt dit echt en hun huid ziet er natuurlijk mooi uit. 

Werking kuur Lpg voor het gelaat 

Ik ging 8 keer naar deze behandeling, 2 keer per week gedurende 4 weken en dit telkens voor 30 min, een korte adempauze van mijn dag eigenlijk.  Want wat was dit zalig, genieten van begin tot einde. 

De eerste keer was er een intake met foto's, stellen van mijn doelen en bepalen van mijn huidconditie. Daarna startte het programma, wat was dit de eerste keer raar aanvoelen. Een machine die je huid via verschillende technieken kneed - masseert -... 

Tegen de 2de keer was ik het al gewoon en genoot ik al hemels van deze 30 min pure rust. Na 2 keer viel het mijn ' kritische resultaatziende echtgenoot ' al op dat mijn huid er zo goed en fris uitzag. Ik zag het ook maar dan denk ik vaak, ik zie weer dingen die er niet zijn. 

Resultaat 

Mensen die me een tijdje niet zagen vroegen ook wat ik aandeed van make-up omdat ik zo straalde, ik kon met trots vertellen dat ik geen mak-up droeg op mijn huid enkel aan mijn ogen.

Kan je geloven hoe trots ik hier op was, dit na jaren make-up in dikke lagen dragen eindelijk mensen die me aanspreken over welke make-up ik draag ? 

Vandaag was de laatste keer en eerlijk ik ga het missen. Niet alleen de fijne babbel en de 30 min pure tijd voor mezelf maar ook de vorderingen voor mijn huid. De foto's tonen ook echt dat mijn huid strakker is, fijner, mooie teint en eclat en eerlijk het voelt goed aan. Ik zie er " frisser" uit en dit zonder producten enkel met mechanische werking. Hoe super is dit. Ja ik ben nog maar 33 jaar en misschien ben ik in veel mensen hun ogen nog jong maar het heeft mijn huid echt een opkikker gegeven die even nodig was, een goeie start voor huidverbetering van binnen uit. 


Meer info kan je vinden op de site van de Medispa van Duinbergen Clinic 

https://www.medispa.be/behandelingen/lpg-endermologie/ 

Meer info over hun gelaatsverzorgingen 

https://www.medispa.be/behandelingen/gelaatsbehandelingen/