Makkelijk koken met vis

28-04-2021

Wie ons kent weet dat er hier heel weinig kant en klaar in huis komt. Maar als ik zeker ben van het product, volledig achter de producent staat en de herkomst dan heb ik ook wel meer gevoel van yes dit is een  back - up plan . Deze krokante visjes verschuiven misschien wel van back up naar voorgrond bij hapjes - echt geen tijd en gewoon willen lekker eten. 

Vis is niet ieders kind zijn favoriet maar deze krokante visjes scoren echt wel. De korst is lekker, smaakvol en de vis is vis. Geloof me ook een kind merkt dit en zeker als ze ook fan zijn van verse vis.

Dus deze sticks gingen 16 min in de airfryer van 200 graden en kijk, krokant, goudbruin en zonder extra olie kon ik deze toveren op tafel. Mijn geheim , de geur in huis daar scoor je vaak zo snel mee bij kinderen en deze geur was hemels. De aardappelen en groentjes gaarde ik 20 min allemaal samen met maar 1 el olijfolie in de airfryer en wij hebben genoten van een maaltijd vol smaak, kleur en het was voor iedereen genieten, echt genieten. En of ik mij schuldig heb gevoeld omdat ik dit toverde op tafel? Nee, want ik weet wat ik allemaal deed vandaag, waar al mijn tijd naar toe ging en dat was naar de kinderen want woensdag staat het gezin centraal, geloof me echt centraal. 

De keuze voor Jean Sur mer was ook snel gemaakt, als eerste foodtruck met het Msc label weet je gewoon dat zij zich inzetten voor de klant , het product. Op de verpakking lees je alles van traceerbaarheid van de vis, wat in deze woelige wateren echt wel een meerwaarde is naar ons als consument. Het geeft je het vertrouwen die je moet krijgen van een producent en de smaak erkent ook de kwaliteit. Dit is een product die je nog blind mag proeven en verkouden, je blijft herkennen dat dit echte vis is. Echte vis in een krokant heerlijk jasje ! Proficiat aan jonge ondernemers dat jullie ervoor gaan, volledig transparant zijn en werken aan kwaliteitsvolle producten zonder in te boeten op smaak of kwaliteit.