Mijn moederdag : Sodastream Crystal

22-05-2018

Moederdag staat garant voor prachtige knutselwerkjes, lieve woorden en gedichtjes... 1 keer een uitgebreid ontbijt die je niet zelf moet maken en dit jaar ook een geschenkje.....

Manlief en de kids weten hoe ik me soms erger aan het gaan inkopen van glazen flessen water.... dus kozen na wat kleine tips voor de Sodastream Crystal. Waarom de crystal? Omdat ik toch wel meer voor glazen flessen ben ipv plastiek? 

We zijn nu een 10 dagen verder en wat een plezier , gemak.. Wij drinken in ons gezin heel veel water en nu is het zo eenvoudig om dit voor handen te hebben. Niet meer weg en weer lopen met flessen of lege bakken. Gewoon water uit de kraan ( ja ik drink eindelijk nu ook water uit de kraan) even in de Sodastream en klaar. Water voor iedereen, handig in gebruik want zelf onze zoon van 4 jaar kan met enige hulp qua veiligheid van mama al ' vers water maken'. 

Grote voordeel wij drinken nu nog meer water zelf.... en de kids zijn nog meer dol op een glaasje water uit het machine en kijken altijd met grote ogen hoe ik het maak.. leuk toch? 

En heeft dit apparaat dan geen nadelen? Voorlopig enkel de plaats die het alweer inneemt in de keuken maar is dat niet het nadeel van ieder apparaat? Ik weet niet hoelang wij weg  kunnen met 1 flesje gas maar zal dit zeker nog aanvullen in de toekomst, zo ver ben ik nog niet dus.

De fles van 0.75 l is ideaal om mee te nemen naar je bureau of even naar buiten, kleine hoeveelheid en gaat zo nog sneller leeg.