Mini Marie Tea ons nieuw aperitiefje

19-07-2021

Als mama probeer je altijd de balans te zoeken tussen voedzame keuzes en genieten. Hier gaan deze keuzes redelijk vlot maar het blijft altijd zoeken om bijvoorbeeld het aperitiefmomentje gezellig te maken en ook genieten voor iedereen. Rauwkost - leuke tapenades of rilette vinden hier altijd hun plaatsje bij ons maar wat met het drankje? 

Ook hier probeer ik voor de kids een leuk alternatief te geven voor water, vaak maak ik limonade met een infusie of maak ik een sapje maar deze nieuwe Ice Tea van Mini Marie die helpen mij echt wel ook vooruit. 

Je kan kiezen uit comfy Marie ( met kaneel - appel en citroen, toets van munt en zoethoutgras en agave  ), relax Marie ( met  citroentijm infusie  en salie en natuurlijk appelsap en citroensap agave  ), happy Marie ( basilicum infusie verrijkt met sap van limoen, appel en gember, agave  ) , Sweet Marie ( een munt infusie met aardbei - appel en citroen, agave  ) en de strong Marie (citroenverbena houtgras munt infusie, appel, framboos , limoen en agave )

De kleine toets agave maakt het toegankelijk voor de kids en ook iedereen die toch van een beetje zoet fan is. 

HIer ben ik fan van de relax marie en happy marie . De kids van de sweet marie en strong marie en als ontspanning bij een boek in de avond drink ik graag comfy marie ( die kaneel is hemels ) 

Je kan deze al online kopen bij www.minimarietea.com ( waar je ook de warme infusies kan kopen ) maar ook al heel wat verkooppunten doorheen het land komen er steeds bij. Geloof me deze in je koelkast zijn een succes voor iedereen in huis. 

Het mooie is ook in dit verhaal dat de kruiden voor in de infusies eigenlijk de resten zijn van Kruiden Claus, zij hebben heel vaak veel ‘ snoeiafval’ over maar dit is meer dan goed voor consumptie. Het is restjes van de plantjes die ze snoeien om de planten sterker te maken . Dus hoe mooi kan een samenwerking zijn. Samen elkaar helpen en zo een prachtig product maken. 

Een apero is vanaf nu voor de kids ook kiezen tussen gezonde opties waar jij als mama geen werk aan hebt maar ook zelf fan van bent ;)