My lemonade

14-07-2019

Water drinken, voldoende water drinken. Het is een punt waar ik werk van maak. Voor ons gezin, bezoek ... Water moet je altijd kunnen drinken. Hier heb ik ondertussen het geluk dat de kids heel graag water drinken, de reden waarom is wel te vinden bij ons idee. Wij hebben altijd van kleinsaf water aangeboden, zichtbaar gemaakt .. Geloof me dit loont echt naar de toekomst. 

Maar water mag ook lekker zijn, lekker zonder ongezond te worden. Dus proberen wij zelf heel veel ice-tea te maken, water pimpen op een leuke manier of gewoon de My lemonade  van Domo te gebruiken. 

De my lemonade is een beetje de uitvinding om infused water te maken , ice-tea maar ook ieder feestje te voorzien van de gezonde drankjes die koel blijven.

Voordelen van de my lemonade 

De my lemonade zit ingenieus in elkaar, met een tritan reservoir van 4 l heb je meer dan voldoende om een avondje water te drinken. De onderdelen zijn makkelijk afneembaar en eenvoudig in onderhoud. Je kan gebruik maken van een koelstick om de drank veel langer koel te houden. De led-verlichtig zorgt voor een nog mooier kleur van het water en de mengspatel die heel rustig draait zorgt voor een voortdurende verdeling van de smaken. De automatische uitschakeling na 3 uur zorgt ervoor dat je niet met een ongerust hart moet lopen als je van thuis weggaat. 

Onze ervaringen

Wij zijn verkocht aan de my lemonade en gebruiken hem iedere dag opnieuw. De kids genieten van het zelf kunnen tappen van de limonade en drinken zo onbewust zeker hun hoeveelheid water op een dag. Win win ...

Onze voorkeuren van smaken

Wij hebben  ondertussen al enkele voorkeuren van smaken, deze onderstaande staan alvast veel op de drankjeskaart. 

  • munt, komkommer, watermeloen
  • citroen, limoen, munt
  • limoen, munt , komkommer
  • druiven, aardbei, watermeloen
  • ananas, citroen, druif 

- rode thee, besjes 

Meer informatie

Wil je meer weten over de my lemonade of deze topper aankopen? Klik dan op onderstaande link en kom zo nog meer te weten .

https://domo-elektro.be/nl/keuken/mixer-blender/my-lemonade