My only bottle van Sodastream

15-07-2019

Dat we fan zijn van sodastream dat weten jullie al even. Het was voor ons het einde van sleuren met glazen flessen en ook nog sneller water drinken. 

Nu heeft sodastream iets nieuws op de markt die zorgt dat we altijd ook on the go onze fles meenemen. De my only bottle is een hippe handige fles met prachtige kleuren die je makkelijk overal mee naar toe kan nemen. Ook voor de kinderen is deze fles echt wel heel handig door het kleinere volume en het extra stukje om vast te houden.. vaarwel aan altijd uit de hand vallende flesjes bij de kids. 

Water drinken zal zo nog makkelijker worden en vooral ook mooi worden. Want wees eerlijk, water drinken uit een mooie fles is toch veel leuker en zet toch aan om vol te houden? Zeker kinderen zijn heel gevoelig aan het drinken uit leuke flesjes. De klassieke drinkflessen zijn vaak voor hen geen uitdaging meer. Hier was het strijden om wie welk kleurtje kreeg, herkenbaar denk ik. Zelf vind ik ze ook heel erg mooi en heel handig. Formaat ideaal voor in de handtas of een dagje naar school voor de kids. 

Leuk om te weten, kleinere flessen zetten ons vaak sneller aan om te drinken, want het lijkt heel erg haalbaar. Die kleine stappen zijn stappen in het meer frequent drinken van water wat voor ons lichaam meer dan heilig is. 


Maar sodastream gaat nog een stapje verder voor het milieu. Niet alleen door het drinken van Sodastream verminder je afval maar per aangekochte fles gaat er 1 euro naar het pastic soup foundation. Zo werken zo nog meer aan een beter milieu en een betere toekomst voor ons allemaal. 


Wil je meer info over deze my only little bottle van Sodastream en vooral hoe jij kan meehelpen voor een betere toekomst voor onze planeet? Klik dan snel op onderstaande link. 

https://www.myonlybottle.be