Ovenschotel met vis - erwtjes en spinazie

16-04-2020

Soms hebben we allemaal een moment dat we niet veel meer in huis hebben. Dan is het het moment om te proberen koken met restjes. Ik vind dit eerlijk de leukste maaltijden. Deze ovenschotel is ook zo een gerecht die komt uit zo een ' wat maak ik nu moment'. Onze diepvries bevat altijd wel van alles en deze keer kregen er toch wel 5 dingen een plaats in deze ovenschotel. 

Benodigdheden

diepvries vis ( ik koos voor kabeljauw ,scampi, zalm ) diepvries erwtjes en spinazie, 150 g knolselder , volkoren pasta, 150 ml melk ( of plantaardige ongezoete drink ), curry, peper en zout

Bereidingswijze:

Kook de pasta gaar. Stoom of pocheer de vis even kort gaar. Versnijd en stoom ( of kook, stoven mag ook ) ondertussen de knolselder gaar. Giet deze af en mix deze samen met de melk tot een gladde saus, breng heel goed op smaak met peper, zout en curry. 

Giet de pasta af en giet deze in de vuurvaste schotel, schik hierover de vis en groenten en overgiet met de saus van knolselder. Plaats voor 20 min in een oven van 180 graden C, Wil je nog dat ietsje meer dan kan je gemalen kaas strooien over dit gerecht. 

Geniet van een hemelse schotel in een korte tijd