Overnight ontbijt met appel

01-01-2019

In de ochtend is het vaak een grote rush, tijd om lang in de keuken te staan is er niet en toch verkies je om gezond te eten. Een overnight is hierbij echt een oplossing. Ik maak deze altijd tijdens het opruimen van de avond en zo heb je in de morgen toch een gezond ontbijtje. Handig toch? 

Benodigdheden

50 g havermout, 100 g plantaardige drink ( mag ook melk zijn ), 1/2 kl kaneel, 1 appel 

Bereidingswijze

Giet de havermout in een bokaal of een leuk kommetje, want in de ochtend eten wij nog meer met de ogen. Giet hierover de drink of melk en roer even door. Meng onder dit geheel de kaneel en zet deze bokaal of kommetje op een koele plaats en afgesloten. Je kan kiezen om geraspte appel al tijdens de avond erbij te doen of in de ochtend  snel appel te bakken met kaneel. Heerlijke geur in de ochtend en maakt het nog beter door het warme ingrdiĆ«nt 

Ik werk deze telkens anders af, ik voeg eens rozijnen aan toe, nootjes, geroosterde amandelschilfers, super sprouts of waar ik zin in heb. Frambozen en rode besjes als ik ze in huis heb. Je kan het bijna allemaal toevoegen en het zal het alleen maar beter maken, geloof me. 

Smakelijk en een gezonde dag!