Parfait met rode vruchten
Zelf een ijsdessertje maken zonder ijsmachine maar vooral die heel lekker is? Met dit recept kan jij dit ook dus wie weet heb je alles in huis en kan je ervoor gaan.. Geloof me je kan niet wachten tot dit klaar is en je dit uit de diepvries kan halen.

Benodigdheden
voor de suikersiroop: 85 ml water, 85 g suiker, 1 vanille stokje
voor de parfait : 125 ml suikersiroop ( van hierboven :) ), 4 eidooiers, 200 ml slagroom
Bereidingswijze :
Verwarm de suiker met het water en het uitgeschraapte vanillestokje. Laat het stokje zelf even ook mee verwarmen en haal dit hierna uit. Laat het warme mengsel afkoelen.
Ondertussen klop je de eidooiers met de suikersiroop tot een mooi geheel, je zal zien komt lichter van kleur hoe langer je het klopt.
Klop de room stijf en spatel hierna de room beetje per beetje bij het suiker - eimengsel.
Probeer nu al niet te proeven want geloof me is heerlijk.
Daarna kan je dit in de vormpjes of cakevorm gieten en gaat dit voor enkele uren ( min 3 ) in de diepvries. Ontvorm en dien op met rood fruit of een heerlijke coulis en geniet .
