Pasta schotel met succes en veel kleur
Benodigdheden:
100 g tricolor strikjespasta, 1/2 pot ricotta, basilicum - Elvea Pomo e legumi, 1 courgette, 150 g snijbonen , 20 kerstomaatjes , 150 g spekjes, peper

Bereidingswijze:
Kook de pasta gaar. Reinig en versnijd de groenten. Stoof de groenten in een weinig vetstof en bak hierna de spekjes in de pan ( zonder extra vetstof ), giet na het bakken de pomo e legumi erbij. Roer er de helft van een potje ricotta bij en laat even sudderen. Voeg al een enkele fijngesnipperde blaadjes basilicum en de helft van de tomaatjes ( in stukken gesneden ) toe. Breng op smaak met peper.
Giet de pasta af en meng dit deel per deel onder de spekjes en de groentjes. Werk af met basilicum - kerstomaatjes en een snuifje liefde en peper.
Dien op en geniet, geniet van alle kleuren, geniet van alle smaken.
