Qiqo , een beetje energie extra

17-03-2019

Mensen die mij al een tijdje volgen weten dat ik vaak heel veel hooi op mijn vork durf nemen. Lange dagen zijn gewoonte en een avond voor tv komt maar 1 keer per week meestal voor. Maar nooit ervaar ik iets als een opgaven tenzij strijken dan misschien . Soms heb ik ook een dip, dat ik even bijna in slaap val achter de pc,  dan grijp ik altijd naar een Qiqo. Klinkt iets bijzonder, is het niet? 

Qiqo is een warme drank die je zelf maakt, met natuurlijke ingrediĆ«nten,  die je een langdurige boost geven van positieve energie ( nee dus geen overdreven boost waarvan  je staat te trillen) . 

Qiqo hanteert 3 pijlers: natuurlijke ingrediĆ«nten, geen suiker, lekkere fruitige smaak. Het is op basis van guarana, yerba mate ( rijk aan vitamine C en meer antioxidanten dan groene thee) , smaak van fruitige limoen met vleugje gember. ( en eerlijk dit is heerlijk) 

Het is verpakt in kleine zakjes ( 1 zakje =1 qiqo boost ) en je lost dit op in warm water, geniet van de smaak en daarna genieten van de boost.  Het is mijn momentje van energie bijtanken op een lekkere manier. 


Het geeft je geen nerveus gevoel en je piek blijft duren. Geen kort energie opstoot zoals heel veel voedingsmiddelen je geven. Het helpt mij op een dag dat de nacht ervoor met de kids iets te kort was of de dagen waar het werk blijft komen. 


Waag een extra kans en win een pakket van Qiqo 


Doe mee met de wedstrijd op mijn instagrampagine, zoek de post van mij en Qiqo  en wie weet win je en doosje VOL energie. Wie zegt daar niet volmondig ja op.... 

Ik mag 5 doosjes weggeven dus 5 maal kans om te winnen. Good luck!