Seaweed chips van Sea Man

02-11-2018

Ik hou van aperitief, wie niet? Ik hou nog meer van een originele gezonde aperitief. Of deze chips kans maken om mijn nieuwe favoriet te worden? 


De zeewierchips

De verpakking is al volledig mijn ding, stijlvol - uniek - zachte verpakking en leuke lay-out. Ik ben inderdaad iemand waar het oog heel belangrijk voor is. Je hebt 3 variaties van deze chips:  lobster & paprika ( mijn favoriet ) , West coast sea salt en squid & pepper ( manlief zijn favoriet) . Deze 3 variaties zijn helemaal anders dan de klassieke gekende chips uit de winkel maar ben ik nu net niet iemand die graag anders eet? 

De test

Het was een heel aangename kennismaking,  manlief en ikzelf hebben inderdaad beide elk een favoriet. De lobster & paprika is echt heerlijk, ik denk deze zelf eens op te dienen bij een kreeftenbisque als hapje, waarom niet?  Ik probeer graag nieuwe dingen bij het klassieke te combineren en dit lijkt me echt zoiets die kan slagen. Wie weet bedenk ik mij nog creaties die ik met jullie deel....

Ons oordeel? 

Het zijn de chips waarmee je je bezoek kan verrassen maar waarmee je ook  creatief verder kan op bouwen. Ik heb deze gebruikt voor een salsa met garnaal op te doen en 1 woord, het was heerlijk. Deze zullen dus nog meer dan eens in onze kast te vinden zijn. 

"Zeewier in chips? Volledig zeewierchips? Ok ik ga proeven......"..... "waar zijn deze te koop schat want dit is niet alleen meer zeewier ze...."

Kijk zeker eens op hun site of volg hen op Instagram, https://seamanchips.com/