Shimmer and Shine Fruitbar van Fruitfunk

20-10-2018

Fruitfunk kennen wij al heel lang, de zakjes - reepjes en zelf de adventskalender hebben wij al allemaal met heel veel  plezier gekocht en ook met nog meer plezier opgegeten. 

We gebruiken deze zakjes al om leuke geschenkjes te maken voor een verjaardag of geven die graag mee met een verrassingspakket. 

Nu kennen wij al de Paw patrol - Despicable me - Unicorn maar nu komt er ook een nieuwe reep uit van Shimmer and shine. Toen wij de kans kregen om deze in première te mogen proeven zeiden we zeker geen nee aan deze super fabrikant. 

Wat is fruitfunk precies

Fruitfunk is hét merk die streeft naar het verantwoord snacken voor kinderen. Ze proberen met de gekende kinderhelden zo de kinderen te overtuigen. Het is gemaakt van 100% fruit maar  soms ook in combinatie met gepofte rijst en of groente. Ze blijven verder innoveren, ontwikkelen en zoeken naar vernieuwing om kinderen verantwoord te leren snoepen. De snoepjes bevatten nog de vezels van het fruit door de korte verhitting en verwerking. 

Ook gaat de bloedsuikerspiegel minder schommelen en krijgen de kinderen sneller een gevoel van verzadiging door de vezels. 

Fruitfunk staat voor 

  • vrij van toegevoegde suikers
  • vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen
  • glutenvrij
  • lactosevrij
  • vegetarisch 

NO added nonsense is hun motto en gaan ze ook volledig voor. 

Waar te koop? 

Fruitfunk kan je in steeds meer supermarkten vinden maar online op hun site kan je ook heel snel - vlot bestellen en de levering gaat heel vlot. Hier komt er regelmatig een doosje onze richting uit en steeds opnieuw schitteren de ogen van de kindjes als ze deze doos zien aankomen. 

https://www.fruitfunk.com/