Stoffels Tomaten: zoveel meer dan een tomaat 

28-01-2020

Dat ik mijn samenwerkingen kies met mijn hart dat weten jullie van mij. Maar het verhaal moet ook kloppen voor mij. Toen ik op bezoek ging bij Stoffels dan wist ik het zeker. Zo een passie - zo een verhaal dit moet ik gewoon kunnen delen met mijn volgers. Een passie van mensen - een passie van heel veel talent samen die streven naar een product waar ze trots op zijn en blijven. Geloof me hun verhaal , hun visie is uniek in deze harde wereld, Stoffels hebben een hart. 

Hun talent en oog op steeds vernieuwing dat merk je aan hun product, ze blijven zoeken naar de perfecte variaties op de gekende tomaatjes. Ze gaan overal heen om te zoeken naar iets nieuws maar werken er ook zelf aan, ze werken zelf aan nieuwe varianten en denken aan de toekomst. Hun serres zijn een ware catwalk, waar jij als bezoeker  in het publiek zit en de tomaatjes alle modellen zijn.. In allerlei kleuren, vormen of manier van groeien. Ze stelen de show , de show van Stoffels. Hier  zijn het  de tomaatjes die alle eer krijgen. Iedereen die ik er zag straalt en werkt volgens die passie en gaat ervoor. Ik was getuigen van het planten, telen maar ook het met zorg onderhouden van alle planten. Want hoe groot kan een tomatenplant wel niet worden, hoe snel de groei gaat maar ook hoe de tomaat geniet van de aanwezigheid van alle bijen. De hemelse geur van al die tomaten die kan ik niet verwoorden, het is zoals komen in een snoepjeswinkel, maar dan wel met snoeptomaatjes. 

Ik zal dus met heel veel trots en evenveel liefde voor het product werken met Stoffels zoals zij deze tomaten kweken - plukken - verpakken. Om hun passie over te zetten op een gerecht zal het werken zijn maar wel gezond werken, dat is zeker.