Thaïse salade met gegrild vlees en sucrine
Als je denkt aan Thailand en denkt aan een heerlijke salade komt het water je al bijna in de mond denk ik. Een combinatie van beide klinkt gewoon perfect, niet?

Deze salade is snel te maken - verrassend maar vooral ook echt het woord maaltijdsalade waardig.
Benodigdheden:
4 sucrines , 1 steak ( 300 g) , 1/3 komkommer, 50 g ruccola, 1 el supersprouts van Biotona ( of andere zaden ) , 1/2 wortel, 2 el sesamolie, 1 el rijstazijn 1 kl sriracha, korainder, peper en grof zout
Bereidingswijze:
Marineer de kleine stukjes wortel en komkommer in de marinade van sesamolie, rijstazijn - sriraha, koriander en peper.
Reinig en halveer ondertussen de slaharten en verwarm de grill, bak de slaharten en de steak op een hete grillplaat ( bbq kan zeker ook)

3 min aan beide zijden is zeker meer of voldoende bij een goed stuk vlees, laat deze even rusten en schik ondertussen alles in een diep bord - schotel en werk af met het vlees ( mag ook koud gegeten worden). Geef nog die extra touch met een beetje grof zout, peper en koriander.
Geniet van deze heerlijke pittige salade
Wauw dit smaakt echt naar de Thaïse keuken en is toch toegankelijk voor iedereen.