Tournée Minérale met Vintense Ice

06-02-2020

In een gezond leefpatroon drinken we vooral water en  ongezoete dranken maar bij een feest kan en mag wel eens een extra een glaasje. Nu is de maand februari al enkele jaren de maand van Tournée Minérale, een maandje eens geen alcohol drinken. Een maandje eens alternatieven proberen. 

Ik stel jullie vandaag een heerlijk alternatief voor .... Vintense. Het is helemaal geen limonade maar een gedealcoholiseerde schuimwijn. geloof me de smaak is subliem en met de juiste garnering nog beter. Veel kans dat je vanaf nu echt wel zal gaan voor deze variant bij het aperitief.

Er zijn 3 variaties : 


Americano Spritz

Met kruiden, specerijen en bitter is hij echt wel heel perfect bij een aperitief, denk aan iets Mexicaans .... een taco - zure room - pittig en kruiden. Wat denk je? Kan ik je hiermee overtuigen? 


Bellini

De klassieker onder de cocktails met perzik, geloof me zoet en zalig bij een salsa van tomaat.  ( komt gauw online :) ) 


Hugo 

De Man onder de cocktails de hugo met extra's van munt - limoen en frisheid. Dit serveren bij een stukje forel. Love it 


Meer info over deze toppers onder  het niet alcoholische gamma kan je vinden op hun site https://vintense.be/nl/gamme/ice-nl/

Het leuke is ik mag een testpakket weggeven aan 1 van jullie, lees snel onder de post wat je hiervoor moet doen en wie weet proef jij deze maand nog deze heerlijke cocktails.